FOTD: The spirit never dies

2010-03-30 @ 13:57:58
Idag känns livet lite ljusare och jag blev sugen på en lätt och ljus makeup, men som ändå gav lite färg. Detta "lite färg" resulterade i att jag i slutändan använde 5 skuggor , haha. Men tillsammans, efter en del suddande, blev det väldigt pastelligt och luftigt. Alla skuggorna kommer från TiKEi och heter Spirited, Serenity, Rose, Oxygen och Voyage. Jag pimpade upp min svarta eyeliner med en glittervariant från VLD i färgen Amethyst och en liten grön sten i ögonvrån.
     Idag kommer familjen hit för att fira min födelsedag, ska bli trevligt! Jag kan även tillkännage att jag imorse blev utelåst på balkongen av min ena katt! Jag hade gått ut dit för att prata i telefon när hon fick för sig att öppna dörren som hon brukar göra, dvs. hoppa på handtaget. Dessvärre tog hon inte med i beräkningen att  dörrhandtaget till balkongen inte fungerar som alla andra dörrhandtag, så istället för att öppna så låste hon mig ute! Min pojkvän, som har jobbar natt, sov i godan ro och ingen av grannarna syntes till. Som tur var fick mamma tag på ordföranden i vår förening, som kom och släppte in mig i min egen lägenhet. Undrar hur ofta sådant händer?! Haha, jag tyckte att det var väldigt komiskt alltihop!
     Nu ska jag fixa mig lite lunch och sedan börja förbereda inför kalaset. Uppdaterar förmodligen ikväll med lite nya skönhetsprylar. Kommentarer

Postat av: *****Fotograf Emma Larsson*****

Haha vilken smart kisse =D

2010-03-31 @ 13:50:50
URL: http://emmamariia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback