Söndagsbetraktelser ur en blondins synvinkel

2010-03-21 @ 21:42:29
Det var tre mycket trötta tjejer som släpade sig till gymmet imorse. Eller, ja, imorse var det väl knappast klockan tolv... Efter att ha svettats en hel del i typ en timme såg vi alla fram emot att dusha och ta ett välförtjänt bastubad, så ni förstår våran besvikelse när bastun var avstängd! Antiklimax så det skriker om det! Inte hade vi en tanke på att bastun bara var på under de tider som receptionen är bemannad, bläääääää.
    Efter detta lilla missöde åkte vi iväg och käkade och köpte hårfärg till mig. Rebecca sötnosen hjälpte mig med min horribla utväxt och jag bestämde mig även för att färga in en kallare blond nyans i hela håret. Blev faktiskt riktigt bra, även om jag i och för sig inte har sett det i dagsljus ännu. Bilder på förändringen kommer imorgon i samband med den sedvanliga  FOTD. Skillnaden är inte enorm, men ändock till det bättre. Patrik såg faktiskt att det var något annorlunda med mitt hår, även om han inte kunde sätta fingret på vad det var. Att han märker något är mycket ovanligt, han brukar inte ens se när jag är osminkad vs. sminkad, haha. 
     Idag har jag gått osminkad hela dagen lång, så av naturliga skäl blev det ingen FOTD, jag vill ju inte skrämma någon med min nakna nuna...
    Nehepp, nu väntar slapptid med baby och så håller vi alla en tumme för att mitt paket med smink kommer imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback