The miracle of concealer

2010-03-05 @ 12:47:58
Jag får ofta frågan om vilken concealer som är bäst. För att kunna svara på detta måste man veta vad som behöver täckas. En concealer kan omöjligt täcka både finnar och mörka ringar på ett bra sätt, då olika fäger kräver olika nyanser förneutraliseras.
     Under ögonen, där ringarna ofta är lila- eller blåtonade är därför en rödtonad concealer att föredra för att få ett så bra resultat som möjligt. Den röda concealern applicerar du under hela ögat, därefter kan du även lägga en ljusare hudtonad concealer i en triangel som löper från inre ögonvrån och ner längs näsan. Detta ljusar upp och ger intrycket av pigga ögon. Den som vill kan även applicera denna ljusa concealer på brynbenet, för att skapa lite extra dimension till ansiktet, ungefär som en highlighter.
     För finnar och röda områden krävs en grön- alt. gultonad concealer. Den neutraliserar snabbt det röda, utan att kräva rikliga mängder vid applicering. Vid för stor mängd grön concealer blir ansiktet lätt lite askigt och gråaktigt, så det bör man se upp med. 
     Det finns sk. concealerhjul med flera olika färger i, detta är något värt att investera i och de finns i flera olika prisklasser. Titta in på Makeupstore, Åhléns och liknande för fråga personalen om hjälp. Om tänk på att utan ett jämt och fint underlag kommer inte resten av makeupen till sin fulla rätt!

Kommentarer

Postat av: EMMA - FOTO

Ester, dina inlägg är jättebra =)

2010-03-05 @ 22:39:03
URL: http://inhatewetrust.blogg.se/

Postat av: Mathilda

jaa de suger :/ kram <3

2010-03-07 @ 13:36:23
URL: http://mathiiiiiiiilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback