Mjaha

2010-06-30 @ 01:03:40
Ett litet inlägg kan väl vara på sin plats så här på kvällskvisten. Jag har valt att ta ett litet bloggbreak då mitt mående har sviktat en del den senaste tiden och för att slippa att riskera att bli för personlig här i bloggen, så har jag helt enkelt hållt mig borta från att skriva. Då har vi rett ut det och kan på så sätt undvika en massa onödiga spekulationer.
      Nu har det dock inträffat något så trevligt att jag tyckte att det var värt att noteras här i bloggen- jag är nämligen numera mamma till en minilaptop. Tjohooo, nu slipper jag få sittsår på fotknölarna när jag sitter framför datorn(tvn)! För er som har glömt det så krashade jag in i skärmen på min gamla laptop för ett antal månader sedan och har därför bara kunnat använda datorn inkopplad till tvskärmen, vilket är mer än obekvämt (och tyvärr ingen annans fel än mitt eget...och Tindra-kissens...)Min fruga Patrik jublar minst lika högt då han fick överta min gamla dator för att använda som inspelningsdator när han spelar in musik som ska komma att bli "riktiga" låtar. Det är en process mina vänner, som vi vanliga (icke musikaliska) dödliga inte riktigt förstår annat än att det är mycket viktigt. Slutet gott, allting gott. En sak är då säker, ingen liten marodörkisse ska få komma och pajja den här datorn!
     Nästa vecka blir det Rockweekend vilket innebär ett fullspäckat schema för min lilla fru som ska sjunga i två band på samma festival, dock under olika dagar. Det ska bli obeskrivligt skönt att få lite semester och leva lite "lyxliv" i Norrlandssmutsen bland alla myggor, haha. Ne, skämt å sido jag ser fram emot det inte blir lika bra som förra året när jag fick se Edguy...
  Nehe, nu ska jag se om jag kan slita frugan från sin "nya" dator och sätta igång Shutter Island. På återseende allihopa! 
ps. tack alla sötnötter för de fina kommentarerna! De värmer lite extra när man mår som Ior...


I brist på sminkbilder så får ni lite kattbilder, haha. The next best thing ;)

Valentine leker tiger

Valentine halvsover i husses knä.

Ska du stå brud i sommar?

2010-06-21 @ 16:34:08
Jag erbjuder brudsminkningar för alla smaker och stilar. För prisinformation och tidsbokning kontakta mig på ester.remake@hotmail.com eller på nummer: 076-0268603.

Bilden nedan är ett exempel på en klassisk brudmakeup som är tagen steget längre och är något mer intensiv, men mjuka jordnära färger som passar de allra flesta.


Uppdragsgivare: tikei.se                       MUA: jag               Fotograf: Emma Larsson

En tripp till tropikerna

2010-06-21 @ 16:28:13
Idag tänkte jag bjuda på änne en sminkning ur vad som ska bli ett TiKEialbum på tikei.se. Jag formligen älskar färg, varför denna typ av sminkning är en stark favorit för mig. Rebecca, som var modell, har otroligt vackra mörkbruna ögon som verkligen gör sig bra till dessa starka färger!


Uppdragsgivare: tikei.se                  MUA: jag                 Fotograf: Emma Larsson

Möhippeplåtning, smink, grillat, öl, hårdrockskväll...

2010-06-19 @ 18:09:19
Ja, det är vad min dag hittills har gått ut på och vad retsen av kvällen kommer att bjuda på. I vilken ordning aktiviteterna kommer att ske får ni gissa er till själva, haha.
Min nuna får ni inte se idag heller, utan jag kastar in ännu en TiKEibild på Snygga Hanna vars intensitet i ögonen är to die for för att inte snacka om snyggo-håret!


Uppdragsgivare: TiKEi.se         MUA: Jag            Fotograf: Emma Larsson

Jag vill avsluta med en lyckospark till baby som ikväll äntrar scenen som Bloodbounds nya sångare!

Halloween 2009

Ögonskugga i pannan

2010-06-18 @ 22:38:15

Jag har en plan. Jag ska nämligen byta ut min lila lugg mot enbart ett par rosa slingor vilket har inneburit ett gäng blekningar och missbrukande av silvershampo den senaste veckan. Min förut så färglada lugg har nu antagit en normalblond nyans, om än åt det lite för gula hållet än så länge. Och jag är missnöjd, oj så missnöjd. Jag trivs verkligen inte alls i helblont hår och känner mig som ett totalt ljushuvud (inte på det bra sättet!), men det kommer att bli så stiligt så när jag är färdig. Det gäller bara att hålla ut.
     Så jag tittar på gamla bilder och blir nostagisk. Som den precis nedan som kommer att hamna på www.TiKEi.se i temat "De fyra elementen" där jag själv gestaltar Vind. Fotograf är förstås den ytterst kompetenta Emma Larsson och Make up artist är jag själv. Vi var hemma hos Emma och sminkade modellerna innan vi begav oss ut till location. Emma dotter granskade mitt arbete en stund innan hon försiktigt viskade " Varför har hon ögonskugga i pannan", i örat på Emma. Sötnöt!
Did you miss me?

2010-06-18 @ 22:04:18
Det har gått en tid och anledningen till min tystnad är inget jag kommer att ta upp här tyvär. Ni som känner till både mig och min historia vet varför...
      Hur som helst, jag tänkte lägga upp lite bilder som inom kort kommer att hamna i ett album på TiKEi.se , som har utomordentligt bra mineralsmink till vettiga priser och med vettiga värderingar! Make up artist är förstås jag själv och fotograf är Emma Larsson.
     Först ut blir söta Jessica Waleij som med sotade ögon och jävligt cool attityd fick representera en lite rockigare "I-don´t-give-a-fuck-attitude". Enjoy :)


Halsfluss

2010-06-07 @ 22:22:23
Jahopp, då har jag återigen fått halsfluss därav min tystnad de senaste dagarna. I lördags sminkade jag ett gäng snygga tjejer till Emmelie och Klaras Pinupfashion show, vilket var superkul förrutom att jag inte mådde så bra på grund av halsflussen som kom att bryta ut på kvällen. Jag hann inte ta några bilder själv, utan det hittar ni på Klaras blogg som finns länkad här brevid! 
     Imorgon väntar en balsminkning klockan elva, efter det ska jag bara hem och dö lite. De senaste dagarna har spenderats i soffan med en liten Tindra-kisse på magen och en snäll sambo som ger mig glass och pepsi max och de skulle jag behöva fortsätta med ett par dagar till, men jobb måste göras och det tar inte så lång tid egentligen. Just nu känner jag mig oerhört stressad över allt jag borde göra istället för att vara sjuk som att  träna( ångest!), planera och utföra jobb och allt annat som är viktigt. 
     Förhoppningsvis är jag (och min röst) snart tillbaka!  

Erbjudande!

2010-06-03 @ 17:56:44
 
Kontakta mig eller Emma för tidsbokning:
ester.remake@hotmail.com
fotografemmalarsson@live.se

FOTD: Fire!

2010-06-01 @ 12:21:28
Idag har jag använt skuggorna J2, G2, D12, J12 och D9. På läpparna har jag en ny favorit, ett corallfärgat läppstift från VLD.

 
Ehrm, snyggt med rosa skullcandy i öronen.. jaja, man kan inte tänka på allt *blink*