Oriflame

2010-11-10 @ 17:41:19
I helgen fick jag en nalle, ett kort med många vackra och betydelsefulla ord samt två paket av en underbar vän. Hennes syfte var att muntra upp mig och jag kan erkänna att jag blev otroligt rörd, trots att jag är dålig på att visa sådana känslor.
     I paketen låg en massa godsaker från Oriflame, ett märke som jag faktiskt inte har någon större erfarenhet av sedan tidigare. Man kan säga att innehållet var en perfekt mix av ytlighet och inre välmående.

För mina sömnproblem fick jag en spray med lugnande toner av lavendel och passionsblomma. Denna spray ska appliceras på sängkläder och kropp innan sänggående och ska ge ökad avslappning och ro. Även om jag inte har märkt någon större skillnad på just sömnen ännu så har jag förälskat mig helt i doften och har faktiskt använt den som parfym även dagtid! Denna kommer jag definitivt att köpa själv när denna flaksa tagit slut!


Jag fick även en otroligt väldoftande kroppskräm som verkligen gjorde susen för min torra vinterhud. Ännu en riktig toppenprodukt som jag bara föll för vid första användningen!Detta söta läppglans som ger vackert jordgubbsröda läpper med ett högglansigt transparent resultat. Luktar dessutom godis!


Denna dubbelsidiga ögonpenna har en turkosglittrig sida, samt en silverskimmrig sida och heter Visons dynamic dou eyeliner "Batman & Robin". Skitkul namn och båda sitter som berget och är mycket väl pigmenterade.


Jag fick även en matchande duoskugga vid namn Visions soulmates eyeshadow "Bonnie & Clyde". Även det ett schysst namn på en underbar skugga. Har inte testat den lila annat än vid swatches ännu, men den blåglittriga (Bonnie?) fick åka på idag och jag älskar den! Mera glitter åt folket, haha!
Till dagens make up använde fick jag användning av både den nya ögonskuggan och den nya eyelinern...

Sist, men absolut inte minst, fick jag även ett apsnyggt nagellack i en underbart "höstig" djupröd nyans. Lacket kommer också från Oriflame och heter Giordani gold nail satin "Magnetic". Ett jättehärligt lack som efter två lager gav en heltäckande och högglansig finish, superbra! Dessvärre tog det lite väl lång tid på sig att torka vilket gjorde att vissa naglar fick lite "kuddmärken" på sig. Jag får ha bättre framförhållning nästa gång helt enkelt. Ett avskavt resultat kan ni se på alla bilder i detta inlägg, hehe.Tusen tack för dessa finingar, älskade vän!Den finaste på jorden är min...

2010-11-09 @ 19:05:29
Idag är en sån där dag när det bara slår mig hur jäkla bra jag har det som har en sån underbar snygging att vakna upp brevid varje morgon. Att en sådan fin människa som faktiskt älskar mig på riktigt, trots att jag är en rätt svår typ att leva med. Det ger mig hopp om livet och framtiden. Tack för att du fortfarande finns här hos mig efter 3,5 år älskling!

(In your face alla jävla skitsnackare som ville sprida elaka rykten i början, suck!)  

sjuk i kaggen

2010-11-08 @ 19:01:45
Japp, nu har jag lyckats att bli sjuk igen, i den äckligaste sjukan av alla: spysjukan. Nu försöker jag behålla lite cola (inte light!) och bara få illamåendet att försvinna.
    Nu till lite roligare saker, jag har nämligen fått lite nya härliga produkter som jag ska visa så snart som möjligt! Dessutom väntar jag med spänning på att mina sminkprodukter från NYX ska trilla in genom brevinkastet snart. I detta fallet är jag extremt efter, men har inte hunnit (?) testa några NYXgrejjer ännu, varför spänningen är extra hög. 
      Nu ska jag återgå till coladrickandet så uppdaterar jag med en friskare version av mig själv så snart som möjligt.
 
(Galet att jag var så här blond fram tills för drygt en vecka sedan...)

Doing it french style

2010-11-03 @ 12:25:48
Först vill jag säga ett stort tack till alla gulliga kommentarer om min nya hårfäg, tack!
Nu till det egentliga ämnet; naglar.

I mina yngre fjortisdagar hade jag en mer "plastig" look, med långt platinablont hår, brun-utan-sol till förbannelse och fransk manikyr. Inte så classy kanske och jag har, tack och lov, utvecklats en del under de 10 år som följde. Nu sitter jag inte här och kastar ut dissar till folk med ovanstående attribut, men ibland kan det bli för mycket av det goda, så att säga.
     När det kommer till naglar föredrar jag faktiskt korta, välfilade naglar med snyggt nagellack framför vampigt långa sådana. Men så fick jag ett sug efter franskmani häromdagen och införskaffade ett kit med rosatonat baslack, vitt tipplack och genomskinligt topplack, för en billig peng på HM. När jag kom hem svängde jag snabbt ihop detta och resultatet kan ni skåda nedan. Det är långt ifrån perfekt, men det ser ganska fräsht ut endå, lite omväxling från alla mörka lack liksom. Hållbarheten verkar hålla samma mått som HMs övriga lack, över förväntan helt enkelt! Ett bra tips för er som gillar den franska looken är alltså att ta en titt på HM, annars har även Depend ett liknande kit till ett lite högre pris.


Med blixt

Utan blixt