Jag spyr på negativa människor

2011-05-28 @ 00:31:06
Är det något jag ogillar så är det negativitet och människor som sprider dålig energi omkring sig. Ändå så kommer  jag på mig själv med att ligga här i min ensamhet och bli lite fredagsbitter, ni vet sådär som man blir när man mot sin vilja sitter ensam en fredagkväll när alla andra verkar ha roliga saker för sig.
     Jag är inte den som inte tycker om att vara ensam, tvärt om kan det vara skönt. Men just ikväll, när jag är inne på dag nummer tre med idiotont i halsen och feber (och ensamhet), är det inte lika latjo längre. Patrik är iväg och galer i Bollnäs veckan ut och ingen annan verkar vara särskilt intresserad av mig heller, buhu (gnisslar med ömk-fiolen). Skitskitskitskittråkigt har jag och jag vill egentligen inget hellre än att få sova bort skiten, men jag mår så jävla dåligt att inte ens det funkar mer än typ tre timmar i stöten innan jag vaknar med svidande hals och bröstkorg och hosta.
 Så idag ger jag faktiskt livet fingret och önskar att alla som har kul ikväll ska möta morgondagen med extrem baksmälla. Karma till er känslokalla människor som skiter i min misär, moahahahahaha! 
Over and out. (Nu blev jag rädd för vad karma ska hitta på för hyss nu när jag önskar baksmälla som kollektiv bestraffning till alla som har kul...) 

SRF 2011

2011-05-16 @ 12:47:47
Här ser ni en tjej som är glad över att i år få se sin karl stå på scen på Sweden Rock!
     Jag har precis bitit i det sura äpplet och fixat med jobbet så att jag verkligen kan åka. Usha, får alltid dåligt samvete och magknip över sådant, att tacka nej till jobb alltså...

känner att mitt sinne är lika suddigt som bilden

snorar och ynkar

2011-05-13 @ 11:41:52

Tjockar mig just nu i soffan med en asbra bok och tre små missar, skönt att stänga ute verkligheten ibland när koncentrationsförmågan faktiskt infinner sig.
     Scandalöst osnygga bilder på mig med fulknut på skallen ser ni nedan, jag ska nämligen färga håret senare var det tänkt. Om jag hittar lusten någonstans dvs... This is where it ends, this is where i will draw the line

2011-05-12 @ 12:23:09
Jag borde färga håret och rycka upp mig. Leva mer och älta mindre.  
Jag borde sluta låta gammal skit välla in och förgifta min hjärna. Hindra det från att spridas likt letalt gift i mina åldror.
Jag borde lita på vad folk säger och inte fastna vid vad de inte säger.
Jag borde sätta på mig ansiktet och strunta i att kinderna värker av falska leenden.
Jag borde veta att jag är värd något, om än bara en smula.
Jag borde veta bättre.
Men idag är jag bara så liten.Mot bättre vetande känns det ändå som att jag blir utskuffadei periferin allt mer. 
Överbevisa mig.
 


Foto: Emma Nilsson Make up/modell: Jag

Is there a way to find peace of mind in the life I live?

2011-05-11 @ 10:03:05

Foto: Emma Nilsson (dock har jag beskurit det, förlåt Ems ;) ) MUA/Modell: Jag själv

Man tager vad man haver

2011-05-08 @ 16:23:33
Här sitter jag och dippar tårna i Depends Dip-in nagellacksremover så att jag får kraaamp! Men jag har inte någon vanlig remover för tillfället så jag har inget val, höhö.
Det ser dessutom skapligt freaky ut ser jag nu...

Jag är aldrig så ful som när jag gör mig fin

2011-05-08 @ 16:04:55
Idag har jag knappt lyft ett finger utan har bara käkat ostbågar och loppat mig under täcket i soffan med kattskrällena, apskööönt. Efter att ha varit ute och rumlat med brudarna igår kväll kände jag att hyn behövde en liten minidetox i form av en göttig sjögräsmask från "100% Pure", en djuprengörande och utrensande mask i pulverform som du själv mixar med vatten, mjölk, youghurt, olja eller honung beroende på hudens behov. Att den dessutom är 100% vegansk och organisk är bara ett stort plus. Den är så fantastik att det är värt att bli Hulkens leprasjuka lillasyster för en stund!
    Nu ska jag förgifta levern lite mer med lite cola. Latero friends!

Trötta stora blå efter tre timmars "natt"sömn...

I´ll pray for mercy when I´m 6 feet under ground

2011-05-07 @ 14:06:43Inside, so deep inside, you will die if I don´t dream anymore

2011-05-07 @ 12:13:22Foto: Emma Nilsson Mua/Modell: Jag

No more angels

2011-05-07 @ 11:23:56