Fransnäring från Depend

2011-01-12 @ 16:44:23
För ett tag sedan svepte en epidemi av fransnäringar över skönhetssverige, när märken som Neulash, Revitalash etc. blev tillgängliga på den svenska marknaden. Alla skönhetsjunkies ville vara först med att prova dessa mirakelprodukter som, enligt märkenas egna utsago, skulle stimulera franstillväxten och ge vippiga Hollywood-fransar på ett par veckor. Visserligen fungerar dessa preparat genom att förlänga fransarnas livslängd avsevärt och på så vis ger tätare och längre fransar. Men priserna för dessa är löjligt höga, produkterna måste användas varje dag till en början och sedan en gång i veckan för att bibehålla resultatet, gör matten ni och se om ni tycker att det är värt pengarna...
     De resultat som jag har sett har dock inte imponerat på mig då dessa produkter visserligen ger längre men  också spretigare spindelfransar och har i vissa fall gett utslag och klåda vid fransrötterna. Knappast något man vill utsätta känslig ögonhud för i onödan, eller hur?
     För ett tag sedan kom Depend ut med sin variant av fransnäring, som ska appliceras på fransarna innan sänggående och som verka vårdande för trötta och spröda fransar. Detta kände jag mig däremot manad att prova, då jag i åratal smörjt mina fransar med oljor och dyl. i ett försök att behålla deras vitalitet efter det dagliga slitage som mascara innebär. Jag förväntar mig inga mirakel, men lägger in en "före bild" för att kunna jämföra om en månad eller så. 
 Depends Eyelash nourishment hittar du för 89 pickadoller, i butiker som saluför depends övriga sortiment.

Före: Den nakna sanningen med enbart ett lager mascara


Fortsättning följer...

Kommentarer

Postat av: Stil & trend

sv: såklart, trodde jag fått med källan men hade visst glömt det, så nu är det fixat!

2011-01-13 @ 18:01:40
URL: http://stiltrend.blogg.se/

Postat av: Suz

Tack snälla du för din kommentar.

Du har förmodligen rätt, men man glömmer ibland."Det är ni som är dom konstiga, det är jag som är normal, det är ni som är dom konstiga, det är ni som är som jag" Eller hur var det nu Thåström sjöng? ;)

2011-01-15 @ 12:55:43
URL: http://susenknopp@hotmail.com

Postat av: mathy

sv; jaooo fast 5preview har ju tagit från chanel såå :)

2011-02-05 @ 16:38:20
URL: http://thejuicydetails.blogg.se/

Postat av: EMMA - FOTO

sv: Jag är lätt på den idéen. Frågan är vart man ska vara bara =) Kramar

2011-02-22 @ 18:35:35
URL: http://inhatewetrust.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback